بعد از فساد مالی که توسط دو صرافی در ترکیه اتفاق افتاد، حال دولت این کشور در حال ایجاد یک چارچوب مقرراتی جدید برای ارزهای دیجیتال می باشد. گزارش شده است که دولت در حال برنامه ریزی برای ایجاد یک بانک متولی مرکزی، در کنار سایر اقدامات است.
دولت ترکیه در حال کار بر روی مقررات جدید پیرامون ارزهای دیجیتال می باشد. خبرگزاری بلومبرگ، با استناد به یک مقام ارشد آشنا به برنامه ها، در روز سه شنبه گزارش داد که دولت در حال برنامه ریزی برای تاسیس یک بانک متولی مرکزی به منظور کاهش ریسک های رمز ارز ها می باشد.
وزارت خزانه داری و دارایی ، هیئت مدیره بازارهای سرمایه و سازمان نظارت بر جرایم مالی ماساک (Masak) در طراحی این چارچوب در ارتباط با ارزهای دیجیتال، نقش دارند. این نشریه در ادامه افزود که احتمالاً مقدمات این طرح در طی چند هفته به پایان می رسد.
به غیر از تاسیس یک بانک متولی مرکزی، مقامات ترکیه همچنین در حال بررسی محدودیت آستانه سرمایه برای مبادلات ارزهای دیجیتال و الزامات آموزشی برای مدیران شرکت های مربوطه و صرافی ها می باشد.
رئیس کل بانک مرکزی ترکیه، Sahap Kavcioglu، هفته پیش در یک مصاحبه، تایید کرد که وزارت دارایی کشور، در حال کار کردن بر روی مقررات گسترده ای در رابطه با ارزهای دیجیتال می باشد. وی افزود این بانک قصد ندارد که ارز های دیجیتال را به طور کلی ممنوع اعلام کند. این در حالی است که بانک مرکزی ترکیه، به تازگی، استفاده از روش های پرداخت با ارز های دیجیتال را ممنوع اعلام کرده بود.
در ادامه موضوع ممنوعیت پرداخت با ارز دیجیتال توسط بانک مرکزی، دو صرافی ترکی به طور ناگهانی معاملاتشان را متوقف کردند. صرافی های Thodex و Vebitcoin تحت نظر و تحقیق به دلیل فساد مالی می باشند. 62 نفر در ارتباط با Thodex و 4 نفر در رابطه با Vebitcoin تا کنون بازداشت شده اند.
برای آگاهی از آخرین نوشته ها، خبر ها و تحلیل های کوتاه به کانال تلگرام پی98 بپیوندید.