ارز کینگ مانی

ارز کینگ مانی چیست؟ بررسی کلاهبرداری رمز ارز KIMو دستگیری سران آن

بازار ارزهای دیجیتال با ده ها کوین و توکنی که هر روز معرفی می شود و با در نظر گرفتن نوظهور بودن آن، بستر مناسبی برای کلاهبرداران است.  بسیاری از افراد با مشاهده سود سرمایه گذاری رمز ارزها و توسعه دهندگان آنها به فکر کلاهبرداری از مردم برای دستیابی به چنین موقعیت هایی می افتند. به همین دلیل هر سرمایه گذاری پیش از اعتماد به هر پروژه‌ای، باید پیرامون آن تحقیقات کامل و دقیقی انجام دهد. یکی از رمز ارزهایی که در طول چند سال اخیر سر و صدای زیادی در میان کاربران به خصوص آن دسته از افراد فعال در حوزه ی بازاریابی شبکه ای داشته است، ارز کینگ مانی است که در ادامه به بررسی ویژگی ها و ابعاد کلاهبرداری آن خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

ارز دیجیتال کینگ مانی چیست؟

یکی از پروژه‌های ارز دیجیتال که اخیرا تعداد زیادی از کاربران ایرانی را به خود جذب کرده است، ارز دیجیتال کینگ مانی (KingMoney) است که با نماد KIM نمایش داده می شود و تاریخچه راه اندازی آن به سال 2018 و 2019 باز میگردد.

این پروژه که در اطلاعات وب سایت رسمی خود، خود را سوئدی معرفی می کند وابسته به یکی از شبکه‌های نتورک مارکتینگ (بازاریابی شبکه‌ای) ایرانی می باشد. بر اساس گزارشات و اطلاعات منتشر شده از سوی کاربران این شرکت بازاریابی به زیر مجموعه های خود درباره سرمایه گذاری بر روی کینگ مانی و خرید آن توصیه می کند.

روش ارز دیجیتال کینگ مانی بسیار شبیه طرح های کلاهبرداری پانزی است. چیزی که مشابه آن را در یونیک فایننس و توکن یونیک فایننس مشاهده کرده ایم. در طرح های پانزی کلاه‌برداران قربانیان خود را با وعده سود های کلان فریب می دهند و ادعا می کنند که در صورت جذب زیرمجموعه، این سود ها بیشتر هم خواهد شد. 

هدف ارز دیجیتال کینگ مانی چیست؟

ارز دیجیتال کینگ مانی تقریبا سابقه زیادی در بازار رمز ارزها دارد و در طول سالها با ادعا های دروغین قربانیان متعددی را در دام خود گرفتار کرده است. 

این رمز ارز ادعا می کند که هدف اصلی آن آسانتر کردن انتقال ارزش در بازار جهانی می باشد. کینگ مانی قصد دارد انتقال و جابه جایی سود در بازاریابی شبکه را تسهیل نماید.

امکان  تبدیل ارز های مختلف به کینگ مانی باعث کاهش چالش ها و مشکلات انتقال بین کشور ها و سازمان های مختلف می شود و با افزایش سرعت انتقال ارزش ها و سرعت توسعه ی حمل و نقد کمک زیادی به بازاریابی شبکه ای خواهد کرد.

بنابراین اهداف اصلی ارز دیجیتال کینگ مانی را می توان در سه مورد کلی خلاصه نمود:

  • ایجاد  ارزش و انتقال آن در سیستم بازاریابی شبکه ای
  • ایجاد یک جایگزین ساده و سریع برای انتقال کمیسیون انجام یک کار در بازاریابی شبکه ای
  • ایجاد یک جایگزین برای انتقال پول کالاها در میان اعضای یک شبکه

شواهد کلاهبرداری بودن ارز کینگ مانی

حال که با این رمز ارز و اهدافی که ادعا می کند  دارد آشنا شده اید اجازه دهید برخی از شواهدی که کلاهبرداری آن را نشان می دهد را بررسی کنیم.

⛔️ در سایت رسمی این رمز ارز و سایر سایت های معتبر هیچ اطلاعاتی درباره هویت توسعه دهندگان و سازندگان کینگ مانی وجود ندارد. این وب سایت ادعا می کند که سوئدی است و تنها یک آدرس در شهر تفلیس کشور گرجستان در سایت رسمی آن ذکر شده است.

⛔️ مورد بعدی در مورد وایت پیپر ارز است. وایت پیپر باید اطلاعات جامع و کاملی درباره مسائل فنی یک رمز ارز و نحوه کارکرد آن ارائه دهد ولی در وایت پیپر کینگ مانی توضیحات کاملی در مورد اینکه نوع الگوریتم اجماع و ویژگی های بلاک چین آن منتشر نشده است.

⛔️ نقشه راه این رمز ارز هیچ گونه توضیحاتی درباره پروژه و مسیر توسعه آن ندارد و نکته جالب این است که لیست شدن در کوین مارکت کپ به عنوان یکی از دستاورد های این رمز ارز در نقشه راه آن ذکر شده است. در حالی که هر رمز ارزی که وایت پیپر داشته باشد معمولا می توانید در این سایت لیست شود.

⛔️ در آخر با بررسی آمار بازدیدکنندگان این وب سایت در الکسا متوجه می شویم که چیزی حدود 80 درصد ترافیک ورودی به آن مربوط به ایرانی ها می باشد. این یعنی کلاهبرداری این رمز ارز به صورت مستقیم کاربران ایرانی را مورد هدف قرار داده است.

ارز کینگ مانی در کدام صرافی ها لیست شده است؟

بسیاری از طرفداران کینگ مانی از این رمز ارز به این صورت دفاع می کنند که می گویند در سایت کوین مارکت کپ لیست شده است. ولی همانطور که اشاره شد این یک دستاورد نیست و کوین ها و توکن های بسیاری در این وب سایت لیست شده اند.

در حال حاضر هیچ صرافی معتبر و بزرگی از خرید و فروش ارز کینگ مانی پشتیبانی نمی کند.

یکی از صرافی هایی که می توان در آن این رمز ارز را معامله کرد صرافی utbyte است که به نظر می رسد و فقط کاربران ایرانی در آن فعالیت دارند. 

صرافی دیگر صرافی p2pb2b می باشد که صرافی معتبر و خوش نامی نیست و بسیاری آن را برای لیست کردن پروژه های کلاهبرداری می شناسند. 

لازم به ذکر است که اخیرا این رمز ارز در صرافی هیت بی تی سی نیز لیست شده است.

کیف پول کینگ مانی

یوتی بایت به عنوان کیف پول کینگ مانی معرفی شده است. همان طور که اشاره شد کل ترافیک این صرافی متعلق به کشور ایران است. 

نکته جالب توجه این است که اگر یک حساب کاربری در این وب سایت ایجاد کنید و وارد پروفایل این کیف پول شوید مارکت کپ ارز کینگ مانی 31 میلیارد دلار ذکر شده است که آن را در دسته رمز ارز های برتر در بازار قرار می دهد. با این حال سایت کوین مارکت کپ اعلام کرده است که این رقم اعلام شده توسط این پروژه مورد تایید نمی باشد.

دستگیری سران کینگ مانی فروردین ماه 1401

در جدیدترین اخبار منتشر شده شهره موسوی نایب رئیس فدراسیون فوتبال و همسر صاحب اصلی پروژه کینگ مانی و بادران در ارتباط با این پرونده توسط وزارت اطلاعات ایران دستگیر شد.

جزئیات بیشتر در رابطه با دستگیری شهره موسوی به دلیل کلاهبرداری در کینگ مانی را در لینک مشخص شده بخوانید.

دستگیری سران کینگ مانی مهر ماه 1400

در آخرین به روز رسانی از وضعیت کلاهبرداری این رمز ارز، در روز 7 مهر ماه 1400 وزارت اطلاعات ایران  از دستگیری سران پروژه جعلی ارز دیجیتال کینگ مانی خبر داد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت اطلاعات تعداد مال‌باختگان این کلاهبرداری بسیار زیاد و قابل توجه بوده است.

به نقل از خبر گذاری ایلنا، مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت اطلاعات در ارتباط با دستگیری این افراد گفته است:

یکی از بزرگترین شبکه‌های سازمان‌یافته کلاهبرداری در سطح کشور با همت سربازان امام زمان (عج) شناسایی و مورد ضربه قرار گرفت.این باند با فریب افکار عمومی و تشویق افراد به خرید و سرمایه‌گذاری در ارز دیجیتال جعلی با نام کینگ‌ مانی، مبالغ بسیار بالایی را از زیرمجموعه‌های خود دریافت کرده  اند و با ایجاد نوسانات ساختگی در قیمت این رمز ارز جعلی، اقدام به خرید و فروش آن کرده است.

مرکز اطلاع‌رسانی وزارت اطلاعات گفته است که با در نظر گرفتن تعداد زیاد مال‌باختگان، پرونده این قربانیان و کلاهبرداری از آنها در سیر مراحل قضایی می‌باشد.

وزارت اطلاعات در پایان به مردم ایران توصیه کرد که با توجه به وجود مخاطرات سرمایه‌گذاری در این قبیل بازارها و افزایش کلاهبرداری های این حوزه، توجه بیشتری به اقدامات خود نمایند.

جمع بندی

پروژه ارز کینگ مانی طبق ساختار بازاریابی شبکه ای در ایران اقدام به فریب سرمایه گذاران نموده است و ادعا کرده است که یک شرکت سوئدی است تا اعتماد افراد بیشتری را به دست آورد. توجه داشته باشید که به دست آوردن اطلاعات کافی قبل از هرگونه اقدام سرمایه گذاری مهم ترین مسئله ای است که باید در نظر داشته باشید. با آموزش ارزهای دیجیتال به شکل صحیح و کامل هیچ فرد و پروژه ای نمی تواند از کم بودن اطلاعات کاربران سوء استفاده کند. پیش از خرید هر رمز ارزی از خود سوال کنید که پشتوانه این ارز چیست؟ چه کاربرد و برنامه ای برای توسعه دارد و چه سودی حاصل بنیانگذاران آن خواهد شد؟ 

امتیاز شما به این نوشته چقدر است؟

برای آگاهی از آخرین نوشته ها، خبر ها و تحلیل های کوتاه به کانال تلگرام پی98 بپیوندید.

3.5 2 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
محمد علی
محمد علی
2 سال قبل

بادران طراح و راه انداز ارز دیجیتالی کینگ مانی بوده و تمامی رئیس روسا و کارکنان آزاد دارن ول میچرخن و میلیاردها میلیارد به جیب زدن چون پولشون رو تبدیل به بیت کوین کردن هیچ کس بهش دسترسی نداره