اولین سفارش واردات بین المللی ایران با ارز دیجیتال | ارزش این معامله 10 میلیون دلار است!

اولین سفارش واردات بین المللی ایران با ارز دیجیتال | ارزش این معامله 10 میلیون دلار است!

تحریم‌های اقتصادی طولانی‌ مدت علیه دولت اسلامی ایران را مجبور کرده است تا از رمز ارز به عنوان وسیله مبادله برای معاملات تجاری بین‌المللی استفاده کند.

به گفته یک مقام ارشد بازرگانی دولتی، ایران که با چندین دهه تحریم اقتصادی دست و پنجه نرم می کند، اولین سفارش واردات بین المللی خود را با استفاده از ارز دیجیتال به ارزش 10 میلیون دلار انجام داده است.

این خبر مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی اولین سفارش واردات خود را با استفاده از ارز رمزنگاری شده انجام داد، توسط علیرضا پیمان پاک، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران در پستی توییتری در تاریخ 9 اوت به اشتراک گذاشته شد.

توییت علیرضا پیمان پاک

در حالی که این مقام رسمی جزئیاتی در مورد ارز دیجیتال استفاده شده یا کالاهای وارداتی مربوطه فاش نکرد، اما بسیاری تصور می کنند که این معامله از طریق بیت کوین انجام شده است. پیمان پاک گفت که این سفارش 10 میلیون دلاری نشان دهنده اولین معامله از بین بسیاری از معاملات بین المللی است که با ارزهای دیجیتال تسویه می شود و برنامه هایی برای افزایش آن در ماه آینده وجود دارد. 

وی افزود

تا پایان ماه سپتامبر، استفاده از ارزهای دیجیتال و قراردادهای هوشمند به طور گسترده در تجارت خارجی با کشورهای هدف مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

ایران تا فوریه امسال تحریم‌ شده‌ ترین کشور جهان بود. بر اساس گزارش تجارت اقتصادی، ایران بیشتر واردات خود را از چین، امارات متحده عربی (امارات متحده عربی)، هند و ترکیه تامین می کند.

🔴با این حال، روسیه پس از حمله به اوکراین در اوایل سال جاری، اکنون به عنوان تحریم‌ شده‌ ترین کشور جهان در صدر قرار دارد.

ایران از اوایل سال 2017 به استقبال ارزهای رمزنگاری شده قرار گرفته است. همچنین در اکتبر 2020، قوانینی را که قبلاً صادر شده بود اصلاح کرد تا امکان استفاده از ارزهای دیجیتال برای تامین مالی واردات فراهم شود.

در ژوئن 2021، وزارت بازرگانی ایران 30 مجوز فعالیت برای استخراج ارزهای رمزنگاری شده به ماینرهای ایرانی صادر کرد که پس از آن باید به بانک مرکزی ایران فروخته شود. ایران اکنون از آن سکه های استخراج شده برای پرداخت واردات استفاده می کند.

در ماه فوریه، ایران همچنین به دنبال ارز دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) بود که بر اساس پروتکل Hyperledger Fabric ساخته شده تا بتواند زیرساخت های مالی موجود خود را بهبود بخشد.

منبع: کوین تلگراف

امتیاز شما به این نوشته چقدر است؟

برای آگاهی از آخرین نوشته ها، خبر ها و تحلیل های کوتاه به کانال تلگرام پی98 بپیوندید.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments