بیل گیتس کیست

بیل گیتس

ویلیام هنری گیتس سوم  که با نام بیل گیتس شناخته می شود در ۲۸ اکتبر سال ۱۹۵۵ بدنیا آمد. وی یک تاجر توسعه دهنده نرم افزار ، سرمایه گذار و نیکوکار است. او را بیشتر به عنوان بنیانگذار شرکت مایکروسافت می شناسند. بیل در کنار دو خواهرش در شهر سیاتل، واقع در ایالت واشنگتن رشد کرد. گیتس در خانواده ‌ای تاجر و سیاست پیشه رشد کرد.  پیشینه خانواده وی به انگلستان، آلمان و اسکاتلند برمی گردد. پدرش ویلیام هنری گیتس دوم وکیل دادگستری و یکی از سرشناسان شهر سیاتل، واشنگتن بود و مادر او آموزگار مدرسه بود. گیتس برای سن خود جسته کوچکی داشت و به عنوان کودک مورد زوگویی واقع می شد. او ترجیج می داد که در اتاق خود باقی بماند و زمانی که مادرش از او سوال می کرد که چه کاری انجام می دهد جوابش این بود که « دارم فکر می کنم» .

در سن ۱۳ سالگی گیتس در مدرسه خصوصی  لیک ساید شروع به تحصیل کرد. سپس به علاقه خود به نرم‌ افزار پی برد و اولین نرم افزار خود را نوشت. زمانی که در کلاس هشتم بود باشگاه مادران مدرسه برای دانش آموزان کامپیوتر خریداری کرد. گیتس به برنامه نویسی علاقه مند شد و به او اجازه دادند تا هنگام کلاس ریاضی به برنامه نویسی بپردازد.

بیل گیتس اولین برنامه خود را بر روی این ماشین نوشت که پیاده سازی از بازی XO ( دوز) که به بازیکنان اجازه می داد با کامپیوتر بازی کنند  در همین‌ جا بود که هسته اولیه مایکروسافت شکل گرفت. در بهار سال ۱۹۶۸ میلادی؛ مدرسه تصمیم گرفت که دانش آموزان را با پدیده‌ ای جدید که به تازگی در دنیا شکل گرفته‌ بود یعنی کامپیوتر آشنا کند. کامپیوترها هنوز بزرگ‌ تر و گران‌تر از آن بودند که مدرسه بتواند خریداری کند. به همین منظور مدرسه صندوقی را برپا کرد و اعلام کرد که برای اجاره یک سال کامپیوترهای ساخت شرکت  DEC، کمک کنید. پول زیادی بیشتر از هزینه اجاره یک سال جمع‌ شد یکی از این سیستم ها PDP-10 متعلق به شرکت مرکز کامپیوتر (CCC) بود که استفاده از آن در تابستان ممنوع بود . بیل گیتس، پل آلن ریک ویلند، و بهترین دوست گیتس و اولین شریک تجاریش کن ایوانز در سیستم اجرایی آن اشکالی پیدا کردند تا بتوانند به صورت رایگان با کامپیوتر کار کنند. 

در سال ۱۹۷۳ گیتس وارد دانشگاه هاروارد شد و با استیو بالمر آشنا شد. در هاروارد گیتس نسخه‌ ای از زبان برنامه‌ نویسی بیسیک را برای اولین میکروکامپیوتر نوشت. در سال دوم، دانشگاه را رها کرد تا تمام انرژی خود را صرف مایکروسافت کند. شرکتی که او در سال ۱۹۷۵ با دوست دوران کودکی خود پل آلن آغاز کرده‌ بود بر این باور استوار بود که کامپیوتر به وسیله‌ ای ارزشمند بر روی هر میزی و در هر خانه‌ ای تبدیل خواهد شد. آن‌ها شروع به ساخت نرم‌ افزار برای کامپیوترهای خانگی کردند. افق دید گیتس برای محاسبات شخصی محور موفقیت‌های شرکت مایکروسافت شد.

گیتس در سال ۲۰۰۰ پس از ۲۵ سال، از مدیرعاملی مایکروسافت کناره‌ گیری کرد و جای خود را به استیو بالمر داد، ولی همچنان به‌عنوان مدیر ارشد اجرایی و رئیس هیئت مدیره این شرکت، به فعالیت خود ادامه داد. وی از سال ۱۹۷۵ تا ۲۰۱۴ ریاست هیئت مدیره مایکروسافت را برعهده داشت و پس از ۳۹ سال، با کناره‌ گیری گیتس، جان دبلیو. تامسون به جای وی منصوب گردید.

بیوگرافی بیل گیتس

بیل گیتس و ارز های دیجیتال

بیل گیتس یکی از شناخته شده ترین تحسین کنندگان ارزهای رمزنگاری شده  ادعا کرده که تکنولوژی دیجیتال می تواند افراد فقیر دنیا را توانمند سازد. بیت کوین، لایت کوین، اتریوم و تمامی ارزهای رمزنگاری شده اغلب به عنوان بخشی برای سریع ثروتمند شدن توصیف می شود، تفریحی برای ثروتمندان و سرمایه گذاران ناآگاه. اما اخیراً، بیل گیتس عنوان نمود که ارزهای دیجیتال توانایی تبدیل زندگی فقیرترین مردمان جهان را دارند.

در پیغامی ویدیویی برای فروم ارزهای رمزنگاری، بنیانگذار مایکروسافت عنوان کرد که ۲.۵ میلیارد نفر در سراسر دنیا به سرویس های مالی دسترسی ندارند که این موضوع باعث فقیر تر شدن آن ها می گردد و آن ها را از دنبال کردن موقعیت ها و پرورش پتانسیل آن ها باز می دارد.

وی گفت:

گسترش دسترسی مالی دیجیتال باید از اولویت های جهانی بشردوستانه باشد.

گیتس گفت:

اگر ما امروز از ابتدا سیستم مالی را می ساختیم ، این کار را روی یک پلت فرم دیجیتال انجام می دادیم. دیجیتال می تواند هزینه طیف وسیعی از معاملات را تا 90٪ کاهش دهد ، و دسترسی تقریبا جهانی به محصولات و خدمات مالی نوآورانه را فراهم می کند. متأسفانه ، ما این تجملات را از ابتدا شروع نمی كنیم ، بنابراین ما باید نه تنها چشم انداز برنامه ریزی برای این آینده بهتر دیجیتال را نشان دهیم ، بلكه عقل برای مدیریت گذار ایمن از سیستم فعلی را نیز نشان می دهیم.

گیتس در ادامه پتانسیل دسترسی مالی جهانی به واکسن ها و محصولات پرمصرف ، که به میلیارد ها نفر در سراسر جهان کمک کرده است را مقایسه کرد.

دسترسی بیشتر به خدمات مالی به مردم امکان اعتبار ، انباشت پس انداز ، دسترسی به وام برای گسترش فعالیت های تجاری ، خرید بیمه برای محافظت در برابر از دست دادن محصولات زراعی و موارد دیگر را می دهد. تحقیقات نشان داده است که دسترسی به یک حساب بانکی توانایی خانواده را در پرداخت هزینه های آموزش ، مراقبت های بهداشتی ، غذا و موارد دیگر بهبود می بخشد.

علاوه بر این ، شمول در سیستم های رسمی مالی می تواند به مردم اجازه دهد تا خدمات دولتی بهتری دریافت کنند و با اطمینان بیشتری برای کارهایشان حقوق دریافت کنند. بیل گیتس معتقد است “افراد فقیر دارایی دارند – عقل ، نیروی کار و پس اندازشان. مشکل این است که آنها ابزار مالی برای سرمایه گذاری در این منابع ندارند.”

وی افزود: “آنها در دامنه اقتصاد ناكارآمد نقدی گرفتار شده اند كه آنها را از فرصت هایی برای بیمه كردن در برابر ریسك برای سرمایه گذاری و در نهایت رهایی آنها از فقر می رباید.”

نظر بیل گیتس در مورد ارز های دیجیتال

طی چند دهه گذشته ، گیتس تلاش کرده است تا از طریق بنیاد بیل و ملیندا گیتس به فقر شدید در سراسر جهان پایان دهد. این سازمان 40 میلیارد دلار به دلایلی چون خاتمه مالاریا ، گسترش تحصیلات دختران و بهبود کیفیت آب آشامیدنی پرداخت کرده است.

در گذشته ، گیتس ارزهای رمزنگاری را به عنوان “سرمایه گذاری بد” رد می کرد ، اما در حالی که  ممکن است این بشر دوست فکر نکند بیت کوین به ارزهای ملی پیشی خواهد گرفت ، اما در بنیاد دیجیتالی آن ارزش را می بیند ، که می تواند ارزان و مقیاس پذیر در سراسر جهان باشد.

تبدیل اساسی اقتصاد سیستم های مالی از طریق ارزهای دیجیتال به افراد فقیر بطور مستقیم کمک می کند ، و همچنین میزبانی سایر فعالان توسعه از جمله بهداشت و کشاورزی نیز پشتیبانی خواهد کرد.وی افزود:

من دو اولویت برای آینده نزدیک می بینم. اول برای تغییر سیاست ها باید اطمینان حاصل شود كه افراد فقیر می توانند در این سطح مشغول شوند و دوم اینکه ما به یک سیستم سنجش نیاز داریم که پیشرفت در ترقی افراد را دنبال می کند ، نه تنها برای داشتن حساب ، بلکه برای بهره مندی از فعالیت های مالی.

امتیاز شما به این نوشته چقدر است؟

برای آگاهی از آخرین نوشته ها، خبر ها و تحلیل های کوتاه به کانال تلگرام پی98 بپیوندید.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments