معرفی بهترین درگاه های پرداخت خارجی

معرفی بهترین درگاه های پرداخت خارجی در عرصه بین المللی

درگاه های پرداخت خارجی وظیفۀ مهمی در حوزه خرید آنلاین و مدیریت معاملات بر عهده دارند. پیش از اینکه درگاه پرداخت ابداع شود، هیچ راه حل قابل اطمینانی برای انتقال اطلاعات پرداخت بین پورتال های مختلف وجود نداشت و انجام سفارشات به زمان بیشتری جهت اعتماد متقابل خریدار و فروشنده نیاز داشت. درگاه پرداخت ارزی اجازه می دهد تا وجوه دریافت شده به شیوه ای مطمئن و مناسب به فروشنده منتقل شوند. بسته به کشور محل سکونت، درگاه های پرداخت باید از استانداردهای منطبق با (PCI (Payment Card Industry پیروی نموده و بسیاری از قابلیت های امنیتی را برای جلوگیری از تقلب به مشتریان خود ارائه نمایند. ما در این مطلب تلاش نموده ایم تا به معرفی بهترین درگاه های پرداخت خارجی در عرصه بین المللی و ذکر برخی ویژگی های آنها بپردازیم.

معرفی درگاه های پرداخت خارجی برتر جهت کسب و کارهای بین المللی


درگاه پرداخت پی پل (PayFlow)


معرفی بهترین درگاه های پرداخت خارجی

PayFlow تلاش نهایی کمپانی PayPal، پیشرو در زمینه ارائه خدمات مالی و پرداخت، برای معرفی یک سرویس پردازش پرداخت برای کاربران حوزه تجارت الکترونیک محسوب می شود. درگاه پرداخت PayPal کاملاً به تسهیل معاملات تجاری متعهد است و با حمایت قوی ترین و مشهور ترین درگاه های پرداخت خارجی به فعالیت خود ادامه میدهد. PayFlow روشی امن و قابل اعتماد جهت خریدهای اینترنتی فراهم نموده است که بسیاری از سایت های فروش اینترنتی کالا یا خدمات را به استفاده از آن ترغیب می کند؛ بنابراین PayFlow انتخابی مناسب جهت اعتماد به یک شخص ثالث جهت جابجایی پول های شما خواهد بود.

در حال حاضر درگاه پی پال به عنوان درگاه اصلی پرداخت بر روی وب سایت یکی از بزرگترین فروشگاه های اینترنتی دنیا، eBay، قرار دارد. این درگاه پرداخت خارجی از گزینه های پرداخت با پی پال (PayPal)، پرداحت با مستر کارت (Master Card)، پرداخت با ویزا کارت (Visa Card) و امریکن اکسپرس (American Express) پشتیبانی می کند. PayFlow در حال حاضر 26 ارز اصلی را می پذیرد و در بیش از 200 بازار جهانی قابل استفاده است.


درگاه پرداخت آمازون (Amazon Pay)


معرفی بهترین درگاه های پرداخت خارجی

آمازون خدمات پرداخت امن و ساده را با اعتباری همانند درگاه پرداخت پی پل (PayPal) به مشتریان خود ارائه می دهد. سرویس Amazon Payments برای هر دو گروه بازرگان و خریداران در دسترس خواهد بود تا فرآیند خرید آنلاین را تسهیل نماید. با یک مرتبه ورود به سیستم، مشتری بلافاصله شناسایی و حساب کاربری او فعال می شود. همانند دیگر درگاه های پرداخت خارجی “آمازون پی” نیز درصد ثابتی از مبلغ انتقالی را به عنوان کارمزد ارائه خدمات کسر می نماید.

در پلتفرم Amazon Payments، صاحبان فروشگاه های اینترنتی یک مجموعه کامل از ابزار های وابسته به تجارت الکترونیک را پیدا خواهند نمود که به آنها کمک می کند تا محصولات و سفارشات خود را ترویج، فروش و مدیریت نمایند. جهت کمک به دسترسی به مخاطبان بین المللی، آمازون پی از چندین زبان مختلف و همچنین تمامی ارزهای اصلی پشتیبانی می کند.


درگاه پرداخت ادین (Adyen)


معرفی بهترین درگاه های پرداخت خارجی

Adyen یک درگاه پرداخت محبوب و متن باز است که زیرساخت آن با بالاترین استانداردهای امنیتی، یکپارچگی و ثبات همراه است. در عین حال، این درگاه پرداخت از معماری سرویس گرا (SOA) بهره می برد که حداکثر آپ تایم (مدت زمان در دسترس بودن) را تضمین می کند و کاربران را قادر می سازد تا پرداخت ها را در چندین سرور فیزیکی پذیرش کنند. یکی دیگر از نکات منحصر بفرد، گزارش های SLA ویژه است که به شما کمک می کند تا معاملات خود را تحت کنترل داشته باشید.

Adyen از تمامی روشهای پرداخت محبوب از جمله Visa ،MasterCard ،DISCOVER ،American Express ،JCB ،UnionPay ،AliPay و بسیاری دیگر پشتیبانی می کند. برای اطمینان از یک تجربه استاندارد و شفاف برای همه کاربران، Adyen پرداخت آنلاین از طریق دستگاه های محلی و تلفن همراه را فراهم نموده و تضمین می کند که پول بدون در نظر گرفتن محل سکونت خریداران در کوتاه ترین زمان به دست شما خواهد رسید.

Adyen به عنوان یکی از اولین درگاه های پرداخت خارجی محسوب می شود که قابلیت اتصال به ابزارهای مختلف بهره وری و برنامه های مالی را داراست. در حال حاضر، عملکرد Adyen با پلتفرم هایی مانند Salesforce ،Ebizmarts ،Navitaire ،Cegid ،Hybris و بسیاری دیگر هماهنگ شده است.


درگاه پرداخت اسکریل (Skrill)


معرفی بهترین درگاه های پرداخت خارجی

اسکریل (Skrill) یک سرویس پرداخت مستقر در انگلستان میباشد که در عرصه بین المللی بسیار موفق عمل نموده است. با استفاده از اسکریل می توانید معاملات بین المللی را انجام دهید و از درگاه پرداخت آن می توانید جهت پذیرش پرداخت های اینترنتی در وب سایت خود بهره مند شوید. در اروپا، کاربران فعال می توانند درخواست یک کارت اعتباری پیش پرداخت (Prepaid Card) را بفرستند و از آن برای خرید کالاها و خدمات در سراسر جهان استفاده نمایند.

افتتاح حساب اسکریل کاملاً رایگان است و کاربران فقط یک درصد ثابت از مبلغ انتقالی را به عنوان کارمزد پرداخت می کنند. در سمت فرستنده، این هزینه به اندازه یک درصد ارزش معامله است که باعث می شود تا Skrill یک گزینه ترجیحی در میان درگاه های پرداخت خارجی محسوب شود. درگاه پرداخت اسکریل اتصال به هر حساب بانکی در سراسر جهان را میسر نموده و از امنیت اطلاعات پرداخت شما به خوبی محافظت می کند.


درگاه پرداخت استرایپ (Stripe)


معرفی بهترین درگاه های پرداخت خارجی

استرایپ یک شرکت در حوزه فناوری های مالی است که در بیش از 25 کشور دنیا فعال است. Stripe به شما این امکان را می دهد که پرداخت با کارت های اعتباری را به طور مستقیم در وب سایت خود پذیرش کنید. درگاه پرداخت Stripe، به عنوان ابزار مدیریت مالی کامل برای هر کسب و کار بین المللی، جهت تسهیل صورت حساب های تکراری و همچنین پشتیبانی و پردازش معاملات پولی آنلاین طراحی شده است. این درگاه پرداخت دارای یک API متن باز است که به شما کمک می کند تا آن را به بقیه اکوسیستم کسب و کار خود متصل کنید.

امتیاز شما به این نوشته چقدر است؟

برای آگاهی از آخرین نوشته ها، خبر ها و تحلیل های کوتاه به کانال تلگرام پی98 بپیوندید.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
سمیرا
سمیرا
2 سال قبل

عالی بود متشکرم پنج ستاره