برتری مستر کارت نسبت به ویزا کارت

کارمزد تراکنش ویزا و مستر کارت از اواخر فروردین 98 افزایش می یابد

طبق گفته وال استریت ژورنال، کمپانی های ویزا و مستر کارت قصد دارند تا کارمزد تراکنش از طریق کارت ها را در ایالات متحده افزایش دهند. بیشتر درآمد ویزا و مستر کارت از راه دریافت کارمزد های کم برای انجام هر تراکنش است و این خبر می تواند بر روی پذیرندگان (فروشگاه داران و…) تاثیر بگذارد.

هنگامی که شما از طریق دبیت یا کردیت کارت خود پرداختی را انجام می دهید، پذیرنده (فروشگاه دار) کارمزد اندکی را به بانکی که کارت شما را صادر کرده پرداخت می کند و سپس بانک صادر کننده هم کارمزد اندکی را که شبکه کارت شما را در دست دارد، ویزا یا مستر کارت، پرداخت می کند.

در مورد ویزا و مستر کارت، صادرکننده کارت و شبکه کارت دو کمپانی جدا از هم هستند. برای نمونه کمپانی Chase ویزا کارت صادر می کند؛ در چنین حالتی Chase در هر تراکنشی که با کارت انجام می شود، کارمزدی دریافت می کند و سپس بخش کوچکی از آن را به ویزا پرداخت می کند.

اما برخی کمپانی های دیگر هم هستند که صدور کارت و مدیریت شبکه را خودشان بر عهده می گیرند که امریکن اکسپرس یکی از آن هاست.

وال استریت ژورنال می گوید که مستر کارت و ویزا در ماه آپریل یعنی حدود یک ماه دیگر کارمزد هایشان را افزایش می دهند و کمپانی ویزا این خبر را تایید کرده است.

اگر چه کارمزد دریافتی روی تراکنش ها بسیار کم است ولی روند افزایش آن به سرعت طی می شود.

این کار باعث افزایش چند برابری درآمد برای این کمپانی ها می شود اگر چه خبر خوبی برای پذیرنده ها نیست.

این خبر می تواند تبدیل به مشکلی برای حمایت و مشتری مداری شود چرا که حالا باید کارمزد بیشتری پرداخت کنند و این موضوع همیشه بحث میان این کمپانی ها و موسسات مالی است و برای همین تراکنش از پذیرنده کسر می شود.

کارمزد استفاده از کردیت کارت بیشتر از کارت های معمولی است و به همین دلیل برای استفاده از آن امتیاز و جوایز در نظر گرفته می شود. بانک ها مشتریان را با قرار دادن یک سری مزایا در استفاده از سیستم امتیاز دهی ترغیب می کنند تا از کردیت کارت استفاده کنند و کارمزد بیشتری پرداخت شود.

از طرفی کارمزد در ایالات متحده بیشتر از کارمزد در اروپا است چرا که فعالیت های مجرمانه در ایالات متحده بیشتر است.

باید منتظر ماند و دید که این افزایش چقدر خواهد بود و آیا آنقدری زیاد است که مخصوصا کاربران ایرانی که به صورت غیر مستقیم از خدمات این دو کمپانی استفاده می کنند، به فکر جایگزینی مانند پرفکت مانی یا وب مانی باشند؟

امتیاز شما به این نوشته چقدر است؟

برای آگاهی از آخرین نوشته ها، خبر ها و تحلیل های کوتاه به کانال تلگرام پی98 بپیوندید.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments