BitRiver، یک شرکت استخراج ارزهای دیجیتال توسط OFAC، همراه با زیرمجموعه های آن و یک بانک روسی تحریم شده است.
دولت ایالات متحده به تازگی اولین شرکت استخراج رمزارز را که اتفاقاً از روسیه نیز می باشد، تحریم کرده است.
این یک روز پس از آن صورت می گیرد که صندوق بین المللی پول هشدار داد که روسیه به طور بالقوه می تواند با استخراج ارزهای دیجیتال از تحریم های اقتصادی فرار کند.
در 20 آوریل، دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری ایالات متحده OFAC، یک شرکت استخراج ارز دیجیتال به نام BitRiver مستقر در مسکو را تحریم کرد و هرگونه روابط تجاری با شهروندان آمریکایی را ممنوع کرد.
بر اساس این بیانیه، بانک تجاری روسیه Transkapitalbank و ده شرکت تابعه BitRiver و شرکت هلدینگ مستقر در سوئیس نیز به اتهام “مالکیت یا کنترل توسط فدراسیون روسیه” شامل تحریمها شدند.
آمریکا می خواهد روسیه را از دور زدن تحریم ها باز دارد
وزارت خزانه داری می خواهد از دور زدن تحریم های اقتصادی روسیه و متحدانش از طریق استخراج بیت کوین جلوگیری کند. در بیانیه مطبوعاتی، OFAC میگوید روسیه از نظر استخراج ارزهای دیجیتال مزیتهای نسبی قابل توجهی دارد.
روسیه به دلیل منابع انرژی و آب و هوای سرد مزیت نسبی در استخراج رمز ارز دارد. با این حال، شرکت های معدنی به تجهیزات کامپیوتری وارداتی و پرداخت های فیات متکی هستند که آنها را در برابر تحریم ها آسیب پذیر می کند.
به عبارت دیگر، علیرغم جذابیت روسیه، اکثر شرکتهای استخراج ارز دیجیتال برای راهاندازی مزارع استخراج به تجهیزات فناوری وارداتی متکی هستند، بنابراین این نوع شرکتها میتوانند به هدف بعدی ایالات متحده تبدیل شوند.
برایان ای. نلسون، معاون وزیر امور تروریسم و اطلاعات مالی آمریکا گفت: خزانه داری می تواند هر شخص یا شرکتی را که به فرار از تحریم های اعمال شده توسط ایالات متحده علیه روسیه کمک می کند، تعقیب کند، زیرا آنها از آنچه او “جنگ وحشیانه پوتین” نامید حمایت می کنند.
روسیه میتواند برای دور زدن نفوذ آمریکا، استخراج ارزهای دیجیتال را آغاز کند
همانطور که CryptoPotato دیروز گزارش داد، دولت روسیه میتواند از استخراج ارز دیجیتال برای فرار از برخی تحریمهای اقتصادی استفاده کند و از هوای سرد این کشور و مقدار زیادی انرژی که در اختیار دارد استفاده کند.
بر اساس گزارش بلومبرگ، بیش از 17 میلیون روس صاحب ارزهای رمزنگاری شده با تقریبا 16.5 تریلیون روبل (214 میلیارد دلار) دارایی هستند. این رقم حدود 12 درصد از کل سرمایه گذاری ارزهای دیجیتال را نشان می دهد، به این معنی که بخش بزرگی از شهروندان روسیه در مورد ارزهای دیجیتال و پروتکل های اجماع مختلف اطلاعات دارند.
به همین دلیل است که ایالات متحده مستقیماً به شرکت های ماینینگ روسیه حمله می کند. به گفته دولت این کشور، آنها از انرژی کشور استفاده می کنند و آن را به ارزهای رمزنگاری شده تبدیل می کنند که می توانند از طریق پلتفرم های غیرمتمرکز به روبل یا دلار آمریکا تبدیل
همانطور که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه گفت، مقررات ارزهای دیجیتال “در کانون توجه است“، بنابراین شاید ماینینگ میتواند به عنوان راهی در آستین دولت برای فرار از تحریمهای اقتصادی تلقی شود.
منبع: کریپتو پتیتو
برای آگاهی از آخرین نوشته ها، خبر ها و تحلیل های کوتاه به کانال تلگرام پی98 بپیوندید.