داده های قرارداد های آپشن، کاتالیزورهای اقتصاد کلان و سیگنال های تکنیکال حاکی از آن است که با وجود بروزرسانی ادغام اتریوم ، کاهش این توکن در دسترس است.
توکن بومی اتریوم، ETH پس از صعود تقریبا 90 درصدی نسبت به پایین ترین سطح خود در حدود 880 دلار در ماه ژوئن، از خطر نزولی در ماه سپتامبر مصون نیست.
بیشتر حرکت صعودی توکن بروز رسانی ادغام اتریوم نسبت داده میشود، ارتقای فنی که اتریوم را به پروتکل اثبات سهام (PoS) تبدیل میکند که تاریخ انجام آن برای 15 سپتامبر تنظیم شده است.
اما علیرغم ثبت سودهای چشمگیر بین ژوئن و سپتامبر، اتر همچنان تقریباً 70 درصد پایینتر از رکورد بالای 4950 دلاری خود از نوامبر 2021 معامله میشود. بنابراین، احتمال کاهش قیمت آن بیشتر است.
🔴در اینجا سه شاخص وجود دارد که نشان می دهد چرا احتمال ریزش بیشتر قیمت اتریوم وجود دارد.
فروش در پی اخبار ارتقا ادغام اتریوم
به نظر می رسد پس از ادغام، تقاضا برای حمایت از ریزش در میان معامله گران وجود داشته باشد، که با معیاری به اصطلاح OIVS نشان داده شده است.
بر اساس دادههای Deribit که توسط Glassnode گردآوری شده است، معامله گران قراردادهای آپشن اتریوم پیش بینی میکنند که قیمت ETH از سطح فعلی 1540 دلار قبل از ادغام به 2200 دلار برسد. برخی حتی قیمت آن را به 5000 دلار میرسند، اما شور و شوق پس از تکمیل انتقال PoS ثابت به نظر میرسد.
شاخص OIVS نوسانات ضمنی قرارداد های آپشن را با ضربات مختلف برای تاریخ انقضای خاص نشان می دهد. بنابراین، قراردادهای خارج از سرمایه معمولاً نوسانات ضمنی بالاتری را نشان میدهند و بالعکس.
به عنوان مثال، در نمودار زیر که تاریخ انقضا قراردادهای انقضای آپشن اتریوم در 30 سپتامبر مشخص است به معامله گران کمک می کند تا قیمت نسبی را ارزیابی کنند.
بنابراین، یک تقاضای بزرگ خرید برای گزینههای Call اتریوم را نشان میدهد که در ماه سپتامبر منقضی میشود، که شیب رو به بالا را نشان می دهد و تعیین می کند که معاملهگران مایل به پرداخت پرمیوم برای طولانی مدت هستند.
تحلیلگران Glassnode با استناد به نمودار OIVS در زیر نوشتند: پس از ادغام، نوسانات ضمنی به طور قابل توجهی قیمتگذاری می شود، که نشان میدهد معاملهگران برای محافظت از گزینه های خرید خود در برابر فروش با خبر پس از ادغام حق بیمه پرداخت میکنند.
به عبارت دیگر، معاملهگران ETH قرارداد های خود را در صورت وقوع یک رویداد فروش، پوشش میدهند.
فدرال رزرو و رویداد های کلان
نشانههای منفی بیشتر اتریوم ناشی از قرار گرفتن آن در معرض رویدادهای کلان اقتصادی، عمدتاً انقباض کمی توسط فدرال رزرو است.
هفته گذشته، جروم پاول، رییس فدرال رزرو، تعهد بانک مرکزی به مهار تورم را تکرار کرد و خاطرنشان کرد که آنها “باید تا زمانی که کار انجام شود، به آن ادامه دهند.” به عبارت دیگر، پاول و همکارانش احتمالاً در نشست سیاست گذاری بعدی خود در سپتامبر، نرخ بهره آمریکا را 0.5 تا 0.75 درصد افزایش خواهند داد.
با توجه به همبستگی مثبت رو به رشد بین بخش رمزنگاری گستردهتر و شاخصهای ریسکی در برابر چشمانداز کاهش نقدینگی افزایش نرخ اخیراً خبر بدی برای جفت ETH/USD بوده است. به عنوان مثال، ضریب همبستگی روزانه بین ETH و نزدک از 3 سپتامبر 0.85 بود.
🛑بنابراین، احتمال کاهش قیمت اتریوم در کنار قیمت ارزهای دیجیتال دیگر زیاد است، به خصوص اگر فدرال رزرو 0.75 درصد افزایش یابد.
الگو پرچم خرسی در نمودار قیمت اتریوم
از منظر تکنیکالی، اتریوم در حال تشکیل چیزی شبیه به یک پرچم خرس در نمودار هفتگی خود است.
پرچمهای خرس زمانی ظاهر میشوند که قیمت در داخل کانال موازی صعودی پس از یک حرکت قوی رو به پایین تثبیت شود. آنها پس از خروج قیمت از کانال موجب ریزش بیشتر قیمت می شوند و به عنوان یک قاعده تحلیل تکنیکال، به اندازه طول روند نزولی قبلی (میله پرچم) کاهش می یابد.
اتریوم خط روند پایین تر پرچم خرس را به عنوان پشتیبانی این هفته آزمایش کرد. از اینجا، توکن اتریوم میتواند برای آزمایش مجدد خط روند بالای پرچم (2500 دلار) به عنوان مقاومت یا شکستن زیر خط روند پایینتر برای ادامه روند نزولی غالب خود، باز گردد.
با توجه به عواملی که در بالا مورد بحث قرار گرفت، جفت ETH/USD خطر ورود به مرحله شکست پرچم خرس در سپتامبر را دارد، همانطور که در نمودار زیر نشان داده شده است.
🎯بنابراین، هدف سود پرچم خرس ETH نزدیک به 540 دلار در سال 2022 خواهد بود که تقریباً 65 درصد از قیمت امروز کاهش یافته است.
منبع: کوین تلگراف
برای آگاهی از آخرین نوشته ها، خبر ها و تحلیل های کوتاه به کانال تلگرام پی98 بپیوندید.