استاد اقتصاد در دانشگاه Cornell یعنی Eswar Prasad، در مصاحبه اخیر خود با CNBC، به اظهار نظر درباره رمز ارزها، دیفای، بلاک چین و Bitcoin پرداخت.
پراساد نویسنده کتاب “آینده پول: چگونه انقلاب دیجیتال ارزها و نظام مالی را متحول می کند”، قبلاً به عنوان رئیس بخش مطالعات مالی در بخش تحقیقات صندوق بین المللی پول (IMF) فعالیت داشته است.
او در اظهار نظرات خود گفت که تکنولوژی بلاک چین، اساساً متحول کننده واقع خواهد شد. چه در اقتصاد و چه در انجام تراکنش های روزانه.
وعده اقتصاد غیرمتمرکز (دیفای) با استفاده از فناوری بلاک چین یک وعده واقعی است اما خود بیت کوین (Bitcoin) ممکن است عمر چندانی نداشته باشد.
این استاد اقتصاد توضیح داد که استفاده Bitcoin از تکنولوژی بلاک چین، چندان استفاده کاربردی نیست؛ بیت کوین از یک مکانیزم اعتبار سنجی برای تراکنش هایی استفاده می کند که از نظر محیطی مخرب می باشند و مقیاس پذیری جالبی ندارد.
وی به این موضوع اشاره کرد که ارزهای دیجیتال بیشتری وجود دارند که استفاده آنها از فناوری بلاک چین به مراتب کاربردی تر از Bitcoin می باشد. وی گفت:
با توجه به این که بیت کوین به عنوان یک وسیله مبادله، خدمات خیلی خوبی ارائه نمی دهد، بعید می دانم که به جز امیدی که سرمایه گذاران به آن دارند، هیچ گونه ارزش اساسی دیگری داشته باشد.
او در ادامه به رقابت بین ارزها و استیبل کوین ها پرداخت. او در این باره گفت استیبل کون هایی وجود دارند که می توانند به طور اساسی، روش های موثری برای انجام تراکنش ها ایجاد نمایند.
او به این امر اشاره داشت که ارزهای دیجیتال باعث شدند تا بانک ها هم به فکر راه اندازی ورژن دیجیتال از ارزهای که ارائه می دهند باشند.
به عقیده او، CBDC یا ارز دیجیتال بانک مرکزی می تواند از خیلی نقطه نظر ها مانند ارائه یک گزینه پرداخت اضافی و یک روش پرداخت با هزینه پایین که همه به آن دسترسی دارند، مفید باشد. رمز ارز بانک مرکزی همچنین می تواند به طور واضحی باعث افزایش ثبات مالی گردد.
وی افزود:
بیت کوین انقلابی را به راه انداخته است که به طور غیر مستقیم یا مستقیم در نهایت برای ما تاثیر مثبت به همراه خواهد داشت.
منبع: بیتکوین دات کام
برای آگاهی از آخرین نوشته ها، خبر ها و تحلیل های کوتاه به کانال تلگرام پی98 بپیوندید.