ارز فانتوم (FTM)

ارز فانتوم چیست؟ معرفی ارز FTM و بررسی ویژگی های این ارز

ارز فانتوم (FTM) یک پلتفرم غیرمتمرکز و مقیاس پذیر است که قصد دارد بر محدودیت های شبکه های بلاک چین (فعلی) غلبه کند. هدف اصلی این ارز تسهیل استفاده از فناوری بلاک چین در کاربردهای مختلف به منظور ارتقای سطح زندگی کاربران است. این رمز ارز تلاش میکند تا در آینده از امور مالی گرفته تا هویت و اطلاعات پزشکی را به صورت دیجیتالی و در مقیاس نامحدود پیاده سازی کند. در ادامه با معرفی کامل این رمز ارز و ویژگی های آن با ما همراه باشید.

ارز دیجیتال فانتوم چیست؟

فانتوم یک پلت فرم قرارداد هوشمند گرافیکی (DAG) است که خدمات امور مالی غیر متمرکز (DeFi) را به توسعه دهندگان با استفاده از الگوریتم اجماع منحصر بفرد خود ارائه می دهد.

هدف فانتوم به کمک توکن بومی خود که با نماد ارز FTM نمایش داده می شود، حل مشکلات مربوط به سیستم عامل های میزبان قراردادهای هوشمند ، به ویژه سرعت معاملات است.  توسعه دهندگان فانتوم می گویند سرعت معاملات در این شبکه به کمتر از دو ثانیه کاهش یافته است.

بنیاد Fantom ، که بر عرضه محصولات فانتوم نظارت می کند ، در ابتدا در سال 2018 ایجاد شد و OPERA ، شبکه اصلی فانتوم، در دسامبر 2019 راه اندازی شد.

نام ارز دیجیتالفانتوم (Fantom)
نماد توکنFTM
تعداد عرضه کل2545006273 توکن
توسعه دهندگان

بنیانگذاران و توسعه دهندگان

بنیاد Fantom توسط دانشمند کامپیوتر کره جنوبی دکتر Ahn Byung Ik تاسیس شد. در حال حاضر، مدیر عامل این پلتفرم مایکل کنگ است.

تیم پشت ارز FTM تجربه گسترده ای در زمینه توسعه بلاک چین کامل دارد و هدف آن ایجاد یک پلت فرم قرارداد هوشمند است که از مقیاس پذیری ، غیر متمرکز بودن و امنیت برخوردار است.

طبق ادعای وب سایت رسمی این ارز، تیم Fantom متشکل از مهندسان متخصص ، دانشمندان ، محققان ، طراحان و کارآفرینان است. کارکنان در سرتاسر جهان قرار دارند و با رویکرد یک پلت فرم توزیع شده مطابقت دارند.

وب سایت پی 98 امکان خرید و فروش ارز فانتوم را با بهترین قیمت و به صورت لحظه ای و کاملا خودکار در اختیار کاربران قرار داده است. به منظور آشنایی با بهترین گزینه ها برای ذخیره سازی این رمز ارز می توانید به مقاله معرفی بهترین کیف پول های فانتوم مراجعه کنید.

عملکرد ارز فانتوم چگونه است؟

فانتوم (FTM) محدودیت های بلاک چین های فعلی را در دنیای رمزنگاری شناسایی می کند و قصد دارد تا بر آنها غلبه کند و یا به عبارتی دیگر آنها را رفع کند. پلتفرم FTM یک پلتفرم غیر متمرکز، مقیاس پذیر و منبع باز است که باعث شده نسبت به بلاک چین های دیگر متمایز شود.

Fantom هزینه ها را کاهش می دهد و عملکرد برنامه های غیر متمرکز (DApps) را از طریق یک پروتکل اجماع Lachesis مبتنی بر DAG (گراف جهت دار غیر مدور) که شبکه اصلی فانتوم اپرا را اجرا می کند، افزایش می دهد. هدف اصلی اپرا فراهم کردن امکان استفاده از قراردادهای هوشمند از طریق EVM اتریوم (ماشین مجازی اتریوم) است.

یک ویژگی منحصر به فرد ارز فانتوم این است که شبکه آن کاملا مستقل است، به این معنی که عملکرد یک منطقه از ازدحام ترافیک هیچ تاثیری بر سایر قسمت های شبکه ندارد. این مقیاس پذیری بالای Fantom (FTM) باعث می شود تا هر برنامه ای بلاک چین شخصی (مستقل) خود را با قوانین حاکمیتی، توکن ها و توکنومیک های مختص خود داشته باشد.

برخلاف اتریوم که یک دستگاه غیرمتمرکز واحد است، Fantom از تعداد بیشماری سیستم غیرمتمرکز تشکیل شده است که با وجود عملکرد مستقل در مناطق خاص خود، با یکدیگر نیز در تعامل هستند.

یک مشکل عمده ای که فانتوم آن را رفع کرده است “Blockchain Trilemma” یا “سه گانه بلاکچین” می باشد. سه گانه بلاک چین به تعادل بین سرعت، امنیت و تمرکز زدایی اشاره دارد که نمی توان همزمان به آن دست یافت. با این حال، فانتوم از یک پروتکل بدون مجوز برای دستیابی به تمرکز زدایی و امنیت استفاده می کند و از تحمل خطای بیزانس (aBFT) برای پردازش غیر همزمان تراکنش ها استفاده می کند که سرعت روند کلی را افزایش می دهد.

چشم انداز ارز فانتوم (FTM)

کاربرد های ارز FTM

توکن های FTM برای پرداخت هزینه تراکنش ها و اجرای قراردادهای هوشمند، ایمن سازی شبکه از طریق توافق اثبات سهام فانتوم و رای گیری در سیستم حکمرانی زنجیره ای Fantom استفاده می شوند.

 اعتبارسنج ها در شبکه باید توکن های ارز FTM را برای اجرای یک گره و دریافت پاداش نگهداری کنند. کاربرانی که گره ای را اجرا نمی کنند می توانند توکن های خود را به اعتبارسنج موجود واگذار کنند تا بخشی از پاداش و هزینه های شبکه دریافت کنند. قدرت رأی متناسب با مبلغی است که دارنده توکن FTM دارد.

فانتوم دارای چندین ویژگی مهم می باشد که در ادامه به معرفی هر یک از آنها خواهیم پرداخت.

بستر پرداخت سریع، مطمئن و ارزان

پرداخت های انجام شده در شبکه Fantom حدود 1 ثانیه طول می کشد و 0.0000001 دلار هزینه دارد. علاوه بر این، معاملات انجام شده بر روی بستر FTM به دلیل سیستم اثبات سهام (Proof-of-Stake) بسیار امن است.

پاداش استیکینگ به دارندگان ارز فانتوم

کاربرانی که توکن های Fantom (FTM) خود را روی این پلتفرم استیک کنند حداقل 3.79% تا حداکثر 11.59% APR (نرخ درصدی سالانه) دریافت می کنند. نرخ درصدی سالانه به 2 عامل بستگی دارد:

  • مقدار ارز FTM استیک شده
  • مجموع زمانی که توکن ها استیک شده اند

به عنوان مثال، اگر شخصی برای مدت 221 روز 10 توکن FTM استیک کند، 1 توکن FTM با APR فعلی 8.39% دریافت می کند.

لازم به ذکر است که دارندگان ارز فانتوم نمی توانند توکن FTM خود را معامله، خرید یا فروش کنند. همچنین، اگر دارندگان FTM توکن های خود را قبل از اتمام دوره قفل خارج کنند، تمام توکن های FTM آنها میسوزد!

حاکمیت زنجیره ای

FTM کاملاً غیر متمرکز است و فقط دارندگان ارز FTM که توکن های خود را در شبکه FTM استیک کرده باشند می توانند هرگونه تصمیمی بگیرند. آنها می توانند تغییرات جدیدی را پیشنهاد دهند، به تصمیمات کلیدی رای دهند، نقشه راه شبکه FTM را تعیین کنند و یا آن را ارتقا دهند.

چشم انداز و هدف فانتوم چیست؟

فانتوم ادعا می کند که امنیت و مقیاس پذیری بالایی را با سرعت معاملات سریع و هزینه معاملات کم ارائه می دهد، چیزی که اکثر بلاک چین ها در دنیای رمزنگاری ارائه نمی کنند. به همین دلیل آینده ارز فانتوم به عنوان یکی از رقبای اصلی اتریوم مثبت پیش بینی می شود.

سازندگان Fantom در تلاش برای ایجاد یک انقلاب دیجیتالی هستند که مردم را بیشتر به هم متصل می کند و زندگی آنها را در اقتصاد دیجیتالی تغییر می دهد، جایی که همه چیز از جمله هویت، پرداخت ها و سوابق شخصی به دارایی های دیجیتالی تبدیل می شود.

امتیاز شما به این نوشته چقدر است؟

برای آگاهی از آخرین نوشته ها، خبر ها و تحلیل های کوتاه به کانال تلگرام پی98 بپیوندید.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments