رفع محدودیت اکانت پی پال

آموزش تصویری رفع محدودیت اکانت پی پال (حذف لیمیت پی پال)

یکی از امن ترین سیستم های انتقال پول در دنیا، پی پل نام دارد. این سیستم علاوه بر امنیت بالایی که در انجام هر تراکنش برای کاربر فراهم می کند، در صورت مشاهده موارد مشکوک، محدودیت هایی را برای کاربران ایجاد می کند. رفع محدودیت اکانت پی پل که به آن لیمیت پی پل نیز می گویند، یکی از مباحثی است که دارندگان حساب پی پال باید نسبت به آن آگاهی داشته باشند.

محدودیت حساب پی پال در پی شرایط متفاوتی رخ می دهد که تمامی آنها محدودیت انتقال وجه را برای شما فراهم می کند. وابسته به حساب پرسونال یا بیزینس پی پل، علت لیمیت اکانت پی پال متفاوت می تواند باشد.

به عنوان مثال، در حساب های پرسونال وریفای نبودن اکانت، می تواند موجب محدودیت اکانت پی پال شما شود. با توجه به محدودیت های جغرافیایی توصیه می شود همیشه از یک آی پی برای ورود به اکانت خود استفاده کنید. حتی گفته می شود ثابت بودن مرورگر در هنگام استفاده از پی پال نیز مهم است. فراموش نکنید اگر مشتری هایتان از شما ناراضی باشند، ممکن است پی پال حساب شما را محدود کند پس به سطح رضایت مشتری های خود اهمیت دهید.

در حساب های بیزینس، بایستی از هر اکانت فقز بر روی یک وب سایت استفاده کرد. اعلام قوانین ریفاند به مشتری از ضروریات است. حتی می توانید برای اطمینان قبل از انجام خرید قوانین ریفاد پول را برای کاربر ایمیل کنید.

اما اگر به هر دلیل حساب شما با لیمیت مواجه شود، برای رفع محدودیت اکانت پی پال چه باید کرد؟

چگونه متوجه شویم که اکانت پی پال لیمیت شده است یا خیر؟

در برخی مواقع محدودیت اکانت پی پال از طریق ایمیل اطلاع رسانی می شود اما اغلب از بخش نوتیفیکیشن اکانت قابل مشاهده است. با مراجعه به نوتیفیکیشن اکانت می توان آخرین وضعیت حساب را مشاهده کرد.

علت محدودیت اکانت پی پال

به عنوان مثال در تصویر بالا، ‘Notification‘ دو اعلان را به ما نشان می دهد. در پیام اول، اعلام شده است، برای دسترسی کامل به امکانات اکانت بایستی اقداماتی را انجام داد. گزینه “Resolve Account Issue” برای رفع محدودیت اکانت پی پال استفاده می شود.با کلیک بر روی این دکمه علت محدودیت را متوجه می شویم.

رفع لیمیت اکانت پی پال

عبارت ‘Your account access is temporarily limited‘ بیان می کند که اکانت پی پال شما موقتا دارای محدودیت است. سمت چپ تصویر در بخش ‘Account impact‘ سطح لیمیت/محدودیت را مشخص می کند. به عنوان مثال طبق تصویر بالا این اکانت امکان برداشت و ارسال وجه را ندارد. نمی تواند از پی پال در سیستم های پرداخت استفاده کند. اما امکان دریافت وجه و بازگشت پول به مشتریان فراهم است. (گزینه هایی که با تیک سبز مشخص می شوند، فعال بودن آن خدمات را نشان می دهند.)

مراحل رفع محدودیت اکانت پی پال با زدن بر روی گزینه “Resolve” شروع می شود.

مراحل رفع محدودیت اکانت پی پال قدم به قدم

وابسته به نوع محدودیت حساب، چیزی که در این قسمت می بینید متفاوت خواهد بود.

در اکانت بررسی شده، مشکل در کردیت کارت متصل شده به حساب پی پال است. همانطور که ملاحظه می فرمایید در سمت چپ تصویر تمامی اطلاعات شخصی حساب مانند:

  • Personal information‘ : اطلاعات شخصی
  • Proof of address‘ : تاییدیه آدرس
  • Proof of identity‘ : احراز هویت

دارای تیک سبز رنگ هستند و این به معنی است که تمامی آن مراحل به درستی انجام شده است و مورد تایید پی پال است.

Confirm credit card‘ نشان می دهد که کارت اعتباری بایستی بررسی شود. بر روی “Next” کلیک کنید.

مشکل کردیت کارت متصل شده به پی پال

مشخص است که مستر کارت متصل شده به حساب پی پال دارای اشکال است. بر روی آن کلیک می کنیم.

محدودیت حساب پی پال

This card is about to expire‘ به این معنی است که تاریخ انقضا کارت تمام شده است. برای حل مشکل کارت جدید به سیستم اضافه می کنیم. برای این منظور بر روی گزینه “Link a card” کلیک می کنیم.

اتصال کارت جدید به پی پال

مشخصات کارت را در این قسمت وارد می کنیم و در پایان بر روی “Link card” کلیک می کنیم. کارت جدید به حساب پی پال افزوده می شود و مشکل لیمیت اکانت پی پال رفع خواهد شد.


با توجه به اینکه علت محدودیت اکانت پی پال می تواند متفاوت باشد، می توان مراحل رفع محدودیت اکانت پی پال را مشابه آنچه گفته شد، انجام داد. هر قسمت از اکانت که دارای لیمیت باشد، با تیک قرمز مشخص می شود و مشکلش قابل رفع خواهد بود. رفع محدودیت اکانت پی پال اغلب طی 5 روز رفع می شود و خدمات اکانت شما فعال خواهد شد.

امتیاز شما به این نوشته چقدر است؟

برای آگاهی از آخرین نوشته ها، خبر ها و تحلیل های کوتاه به کانال تلگرام پی98 بپیوندید.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments