ورود پی پال به چین

ورود پی پال به چین با خرید کمپانی GoPay

بانک مردم چین، بانک مرکزی چین، مالکیت 70 درصدی کمپانی پی پال را بر کمپانی Guofubao یا GoPay تایید کرده است که این یعنی کمپانی پی پال اولین پلتفرم پرداخت خارجی است که اجازه ارائه خدمات و ورود به چین را دارد. GoPay برای انجام تراکنش های موبایلی و آنلاین مجوز دارد و به طور کلی خدماتی به منظور تسهیل پرداخت به صنایع مختلف از جمله تجارت الکترونیک، تجارت های خارجی، مسافران هوایی و… ارائه می کند.

طبق بیانیه ای که توسط Guofubao منتشر شده، پی پال سهام کنترل کننده را از طریق زیرشاخه مستقر در شانگهای به نام Yinbaobao خریداری کرده ولی این دو کمپانی هیچ اطلاعاتی درباره شرایط معامله ارائه نکرده اند.

خبر ورود پی پال به چین در حالی بیرون می آید که تنش بین ایالات متحده و چین زیاد است و حتی بنا به گزارش ها کاخ سفید قصد دارد تا برخی از سرمایه گذاری هایش را در چین به دلیل اختلافات تجاری که بین این دو کشور هست، حذف کند.

اگر چه بازار پرداخت چین در حال حاضر دست یک سری بازیگران داخلی از جمله ارائه دهندگان کیف پول الکترونیکی مانند AliPay و WeChat در بخش موبایلی است، هنوز جای زیادی برای رشد دراین زمینه وجود دارد که پی پال می تواند از آن استفاده کند.

فقط در بحث پرداخت موبایلی، انتظار می رود که بازار 21.8 درصد رشد کند و از سال 2017 به 96.73 تریلیون دلار در سال 2023 برسد چرا که تقاضا برای تجارت الکترونیک بیشتر می شود. این بازار همچنین در تراکنش های برون مرزی به ویژه مسفارت و تحصیلات خارج از کشور هم شاهد افزایش هایی بوده است.

در این گزارش همچنین آمده که انتظار می رود کل مشتریان پرداخت موبایل فعال تا سال 2023 به 956 میلیون برسد که این رقم در سال 2017 562 میلیون بوده است.

سال گذشته، بانک مرکزی چین گفته بود که تمایل دارد تا فضا را برای کمپانی های خدمات پرداخت خارجی باز کند.

کمپانی های آمریکایی فعال در زمینه خدمات مالی برای سال ها تلاش می کردند تا وارد چین شوند. لازم به ذکر است که امریکن اکسپرس اولین شبکه توزیع کارت بانکی آمریکایی بود که اجازه فعالیت در چین را سال گذشته بدست آورد و مسترکارت هم امسال گفته بود که تمایل دارد تا با سرمایه گذاری در یک بازیگر محلی دیگر در چین، اجازه ورود به چین را پیدا کند.

پی پال گفته که انتظار می رود معامله تا اواخر سال 2019 انجام شود.

مفتخریم که که اولین پلتفرم پرداخت خارجی هستیم که اجازه فعالیت در چین را پیدا کرده است. ما به دنبال همکاری با موسسات مالی و فناوری چینی خواهیم بود و راهکار های پرداختی جامع تری را برای مشتریان و کسب و کار ها چه در چین و چه به طور جهانی ارائه خواهیم کرد.

بیانیه پی پال

تا به این جای کار جایگزین های بسیاری برای پی پال معرفی می شد اما با این اقدام پی پال در صورتی که امکان پرداخت بین کشور چین و سایر کشور ها فراهم شود، می توان گفت پی پال چیزی را بدست آورده که آن را کاملا از سایر سیستم های پرداخت متمایز کرده است.

در نهایت مزیتی که این رویداد می تواند برای دارندگان حساب پی پال داشته باشد، امکان استفاده از حسابشان در فروشگاه های چینی یا ارسال حواله به چین است.

امتیاز شما به این نوشته چقدر است؟

برای آگاهی از آخرین نوشته ها، خبر ها و تحلیل های کوتاه به کانال تلگرام پی98 بپیوندید.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments